Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PP in PET trak + 2x Li-oN bateriji

  • Opis
  • TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Opis

Baterijski spenjalec TES 12-16 mm za PP in PET trak + 2x Li-oN bateriji

Baterijski spenjalec TES je primeren tako za PP kot tudi za PET trak širine 12 in 16mm. Debelina traku, ki jo stroj sprejme je med 0,5 in 1,20mm. Je odlična kombinacija kakovosti in cene. Na stroj nudimo 12 mesecev garancije, servis in rezervne dele.

Baterijski spenjalec TES se uporablja v kemični, papirni, tekstilni, jekleni industriji ter v številnih drugih panogah. 

baterijski spenjalec TES 13-16mm poceni spenalec cenaTES baterijski spenjalec lahko nastavite ročno glede na željeno teznost. Maksimalna sila zatega je 2800N. V sebi ima vgrajen motor, ki ga poganja trpežna litij-ionska baterija. Ta se polni in sicer je čas polnjenja 90 minut. Teža baterijskega spenjalca je 3,16 kg. Ima nastavljive načine delovanja, ki jih lahko prilagajamo glede na uporabo. Pri avtomatskem načinu uporabe pritisnemo gumb na spenjalcu in ta pridobi ustrezno napetost in variacijsko varjenje, kar pomeni, da se ogreva s trenjem.

Prednosti baterijskega spenjalca TES so v tem, da se uporablja brez sponk, saj deluje na podlagi vročega spoja. Poleg tega je lahek (sodi med najlažje v svoji kategoriji) in enostaven za uporabo, kar pomeni da za rokovanje z njim niso potrebni usposobljeni strokovnjaki. Je mobilen, zato ga z lahkoto prenašate po prostoru tja, kjer ga potrebujete. Izdelan je iz kvalitetne plastike, ki je odporna na temperaturne spremembe in ostale zunanje vplive.

Ker je baterijski spenjalec za PET in PP trak močan, njegova uporaba omogoča lažje in kompaktnejše pakiranje in povezovanje izdelkov. Po pritisku gumba na stroju, se trak, ki ste ga prej postavili okrog izdelka tako, da se ta ujeman z njegovimi robovi, zategne. Ko dosežete želeno napetost s pritiskom tipke omogočite, da napenjalno orodje samodejno opravi rezanje traku in varjenje. Po pisku ali svetlobnem signalu je spenjalec svoje delo opravil in ga lahko izvlečete iz traku. Glavna odlika uporabe baterijskega spenjalca se torej skriva v avtomatskem natezanju traku ter uporabi brez sponk. Poleg tega nam olajša delo in skrajša čas pakiranja.

V kompletu poleg spenjalca prideta tudi dve bateriji (druga priložena baterija je gratis), ob naročilu pa vam nudimo brezplačno dostavo in dvanajst mesečno garancijo.

V naši ponudbi se skriva široka paleta baterijskih spenjalcev za različne vrste trakov. Za vse dodatne informacije o ponudbi baterijskih spenjalcev kontaktirajte naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri nakupu ali svetovali, katero orodje je primerno za vaše potrebe.

 

Baterijski spenjalec TES 13-16 mm za PP in PET trak + 2x Li-oN bateriji tabela s tehničnimi podatki