Baterijski spenjalci

Baterijski spenjalci

Baterijski spenjalec za PP in PET trak

Baterijski spenjalec za PP in PET trak je prava rešitev za vse tiske, ki iščete pravo rešitev za prihranek časa in denarja, ko govorimo o pakiranju in povezovanju. Ta je nepogrešljiv pripomoček v vsaki industrijski panogi, uporablja pa se ga za napenjanje in varjenje traku. Nove generacije baterijskih spenjalcev kot so znamke TES ali Messersi so predstavila orodje, ki so še lažje, zato je rokovanje z njim izredno preprosto, saj so prenosen in enostaven za uporabo.

Baterijski spenjalci so primerni za PP ali PET trak. S pritiskom na gumb se orodje zažene in začne natezati trak do željene stopnje. Ima polavtomatski ali avtomatski način delovanja.  Je izredno varčen, saj ga poganja kakovostna litij-ionska baterija, ki nima le dolge dobe uporabe, ampak hkrati omogoča ponovno polnjenje. Njena glavna prednost je v tem, da uporabniku ni potrebno čakati, da se ta izprazni do konca, ampak jo lahko napolni glede na svoje potrebe in želje.

Novi baterijski spenjalci so odlična naložba za vse, ki se ukvarjate s povezovanjem in pakiranjem. Prednost nakupa novega baterijskega spenjalca so v tem, da si uporabnik lahko po želji prilagodi vse nastavitve, ki ustrezajo potrebam njihovega načina povezovanja. Poleg tega je nova generacija izdelana in materialov, ki so izjemno trpežni in odporni na vse zunanje dejavnike, kar daje orodju še daljšo življenjski dobo. Prednost novega baterijskega spenjalca je tudi izjemna moč (med 400 in 2400 N), zaradi česar lahko zvarimo tudi tiste izdelke, ki se težje povezujejo.

Kakovost, varčnost, moč, cenovna ugodnost in enostavna uporaba, so le ene izmed značilnosti, ki opisujejo novo generacijo baterijskih spenjalcev. Ti vam bodo zmanjšali stroške pakiranja in hkrati prihranili čas, ki bi ga sicer namenili ročnemu pakiranju. Nov baterijski spenjalec boste lahko uporabljali vrsto let, saj tekom delovanja ohranja tako svojo moč kot tudi učinkovitost. Za vse dodatne informacije ali nasvete o nakupu kontaktirajte naše svetovalce, ki vam bodo s svojim znanjem pomagali najti najboljšo rešitev.